085 - 00 43 010 info@usp-e.com

Features

USP-e heeft een aantal unieke features.  Lees hier de volledige beleving van onze service.

e-Matcher frontoffice, een volledig pakket

e-Matcher is een uitzendsoftwarepakket volledig in de cloud. Dit betekent dat iedereen die gebruik maakt van e-Matcher dit kan doen van welk apparaat of locatie dan ook. Als klant van USP-e regelen wij alles met e-Matcher en is de omgeving gelijk goed ingericht.

Verloning met Unit4, een geautomatiseerde backoffice

Verlonen is nog nooit zo makkelijk geweest! USP-e zorgt ervoor dat kosten en tijd worden beperkt door e-Matcher te integreren met Unit4. Wij regelen alles in zodat er een geautomatiseerde backoffice ontstaat.

Beter presteren meer succes

Of het nu gaat om slimme online tools voor urenverwerking en contractbeheer of om stabiele en betrouwbare software voor verloning en facturatie, USP-e heeft de oplossing in huis. De insteek is altijd om je werkprocessen te optimaliseren zodat je betere resultaten kunt boeken en ondernemen nog leuker wordt.

Onze belangrijkste features

USP-e is dé totaaloplossing voor de Flexbranche

Eigen loonnummers

USP-e verzorgt de volledige salarisadministratie. De verloning wordt verwerkt op jouw eigen loonnummers.  USP-e levert de bestanden aan waarmee je jouw boekhoudprogramma kunt vullen en aangifte kunt doen bij de belastingdienst en eventuele pensioenfondsen.

Interactieve Portalen

USP-e heeft verschillende, zelf in te richten, interactieve portalen voor Kandidaten, Medewerkers en Bedrijven.

De plek waar uren worden ingevoerd, declaraties en autorisaties plaatsvinden. Contracten en salarisspecificaties bekijken en geïnformeerd worden over betalingen.

h

Contracting d.m.v. processen

De contracten voor klant en kandidaat worden via een stappenplan met de reeds bekende criteria of prijsafspraken, digitaal afgehandeld. Met (NEN) bewaking betreffende inhoud en complementering.

Processen in control

USP-e is een processysteem. Daardoor is de organisatie transparant en doelmatig. Alle processen zijn zoveel mogelijk geautomatiseerd en voorzien van notificaties. De Management informatie (MIS) wordt ‘live’ gegenereerd.

Kandidaat sharing

Gemiddeld plaatsen uitzendbureau’s maar 5% van hun kandidatenbestand uit. Met USP-e als geautomatiseerde regisseur kunnen de USP-e uitzenders delen en vermenigvuldigen. Niet enkel op vertrouwen, maar door middel van inzichtelijke consistente business rules en audit trails.

Automatching

Automatische matching op basis van wensen en ervaring kandidaten. Samen met functies (ESCO), vaardigheden, afstand, opleidingen, benodigde diploma’s, documenten en beschikbaarheid.

Geïntegreerde websites

Met USP-e heb je het voordeel dat vacatures makkelijk kunnen worden gepost op een eigen website, volledig geïntegreerd. Ook kunnen kandidaten en bedrijven zich inschrijven en kunnen ze inloggen op het portaal.

Ticket systeem

e-Matcher is uniek in haar ticketsysteem: een makkelijk beheersbaar systeem voor alle vragen. Hier kunnen vragen aan USP-e gesteld worden of kunnen kandidaten hun vragen aan jullie stellen. Zo zijn deze makkelijk te beantwoorden en te beheren.

Waardevermeerdering onderneming

Door gebruik te maken van USP-e is het mogelijk om snel een waardevermeerdering te ondergaan. Dit is mogelijk door geautomatiseerde processen en slimme software.

"USP-e voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van compliance, privacy en informatie beveiliging. AVG/WAB proof."

– Kwaliteit is key –

Zin om te starten?