Wij regelen de backoffice voor jouw uitzendbureau

Je focus als uitzendbureau ligt op het samenbrengen van arbeid en medewerkers. In de praktijk blijkt echter dat je veel tijd kwijt bent met zaken als contractbeheer, salarisadministratie, mutaties en verzuimbegeleiding. Met USP-e regelen wij de volledige backoffice werkzaamheden voor jou als intermediair.

Wij zijn er voor de ondernemer die wil starten of de uitzender die echt wil focussen op de business. Geen zorgen over juridisch kloppende contracten, tijdige uitbetalingen, WAADI en compliance.
USP-e ontzorgt jou volledig.

Omdat wij een complete dienstverlening leveren, zijn wij in staat je binnen enkele dagen volledig ‘up-and-running’ te hebben.
Of je nu wil overstappen, of voor het eerst met een backoffice partij samen wil werken

Wij regelen de backoffice voor jouw uitzendbureau

Je focus als uitzendbureau ligt op het samenbrengen van arbeid en medewerkers. In de praktijk blijkt echter dat je veel tijd kwijt bent met zaken als contractbeheer, salarisadministratie, mutaties en verzuimbegeleiding. Met USP-e regelen wij de volledige backoffice werkzaamheden voor jou als intermediair.

Wij zijn er voor de ondernemer die wil starten of de uitzender die echt wil focussen op de business.
Geen zorgen over juridisch kloppende contracten, tijdige uitbetalingen, WAADI en compliance.
USP-e ontzorgt jou volledig.

Omdat wij een complete dienstverlening leveren, zij wij in staat je binnen enkele dagen volledig ‘up-and-running’ te hebben.
Of je nu wil overstappen, of voor het eerst met een backoffice partij samen wil werken

Eigen loonnummers

USP-e verzorgt de volledige salarisadministratie. De verloning wordt verwerkt op jouw eigen loonnummers. USP-e levert de bestanden aan waarmee je jouw boekhoudprogramma kunt vullen en aangifte kunt doen bij de belastingsdienst en eventuele pensioenfondsen.

Interactieve portalen en apps

USP-e heeft verschillende, zelf in te richten, interactieve portalen voor kandidaten, medewerkers en bedrijven.
De plek waar uren worden ingevoerd, declaraties en autorisaties plaatsvinden. Contracten en salarisspecificaties bekijken en geïnformeerd worden over betalingen.

Contracting d.m.v. processen

De contracten voor klant en kandidaat worden via een stappenplan met de reeds bekende criteria, beloningsregelingen (CAO) of prijsafspraken, digitaal afgehandeld. Met (NEN) bewaking betreffende inhoud en complementering.
Juist, tijding en volledig.

Processen in control

USP-e is een processysteem. Daardoor is de organisatie transparant en doelmatig. Alle processen zijn zoveel mogelijk geautomatiseerd en voorzien van notificiaties. De Management informatie (MIS) wordt ‘live’ gegenereerd.

Kandidaat sharing

Gemiddeld plaatsen uitzendbureau’s maar 5% van hun kandidatenbestand uit. Met USP-e als geautomatiseerde regisseur kunnen de USP-e uitzenders delen en vermenigvuldigen. Niet enkel op vertrouwen, maar door middel van inzichtelijke consistente business rules en audit trails.

Automatching

Automatische matching op basis van wensen en ervaring van kandidaten. Samen met functies (ESCO), vaardigheden, afstand, opleidingen, benodigde diploma’s, documenten en beschikbaarheid. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de poolmanager, om de geautomatiseerde pool in te zetten.

Commerciële allianties

Door kandidaat en/of opdrachten te delen, kunnen er gezamelijke aanbestedingen worden gedaan en krachten worden gebundeld.

e-Gig App

Vanuit de behoefte aan flexibiliteit en zelfbeschikking is e-Gig ontstaan. e-Gig biedt geautomatiseerd en tegen een scherpe prijs bemiddelen en afhandelen in een werkplatform.

Kenmerken

Verloning en facturatie

Loonaangifte

Ziek- en herstelmeldingen UWV

Aangifte pensioenpremies

Factoring (debiteuren financiering)

Compleet met website (integratie)

Jobmarketing (o.a. IGB, Booston, en Recruit Robin)

Kandidaat/Netwerk Sharing

NEN 4400-1, WAB- en AVG Proof

Google Workspace en Telefonie integratie

ATS Recruitment/ Matching/ Jobmarketing

Geïntegreerde uren autorisatie (keten)

“USP-e en e-Matcher stellen ons in staat de backoffice tot een minimum te beperken.”

Ard Huininga, managing director YOUBAHN

Om deze zaken uit handen te geven heb je twee keuzes:

1. Intermediair als juridisch werkgever, met een backoffice als een administratie kantoor.

USP-e ondersteunt je in alle werkzaamheden die te maken hebben met loonadministratie en facturatie. USP-e organiseert voor jou het correct opstellen van het arbeidscontract conform inlenersbeloning, opdrachtbevestiging en het verzamelen van de uren incl. toeslagen/vergoedingen en factureren. Je bent zelf de ondernemer en alle omzet is dan ook voor jou. Met deze oplossing creëer je zelf de waarde van je uitzendbureau.

2. Backoffice als juridisch werkgever, met de backoffice als werkgever (payrolling).

Voor deze dienstverlening hebben wij All About Flex als partner. Doordat All About Flex de backoffice verzorgt, neemt zij alle werkzaamheden over en ontzorgt ze zowel jou als intermediair als de opdrachtgever. De werkgeversrisico’s liggen bij All About Flex en de loon- en personeelsadministratie en andere werkzaamheden worden door haar uitgevoerd. Je ontvangt als bemiddelaar het verschil tussen je commerciële tarief en de voor gecalculeerde kostprijs van All About Flex.

Bij beide backoffice oplossingen maak je gebruik van e-Matcher!

USP-e

Telefoon
085 004 30 10

Adresgegevens
Vredehofstraat 3
3761HA Soest
info@usp-e.com

KVK nummer
75996219

USP-e